Malvern Studio Pent Summerhouse Installation

Here’s an installation of a 16’ x 8’ Malvern Studio Pent Summerhouse in Haywards Heath, West Sussex. This installation included the removal of the customers existing Summerhouse and the construction of a timber frame base on to an existing concrete structure.

  • 16’ x 8’ Malvern Studio Pent Summerhouse
  • Pressure treated 19mm timber
  • Tongue & Grooved Lining & Insulation
  • Laminate Floor
  • Internal partition to customers own specification
  • Toughened glass
  • Chrome ironmongery
  • Front roof overhang
  • Lockable windows & doors
  • 3 Door hinges per door for extra strength
  • Tongue and groove timber roof and floor
  • Pressure treated floor joists
  • EPDM Rubber Roof
  • High quality treated timber
  • Custom designed by Cousins staff
  • Installed by Cousins Installers
  • Concrete Base Installed by Cousins Recommended Builders
  • Patio Paving Installed by Cousins Recommended Builders

Sanders Malvern Studio Installation

Sanders Summer House Survey Picture